16. listopadu 2011

Splynutí | Navždy

Autor: Maggie Stiefvater
Originální název: Forever
Série: Vlci z Mercy Falls
Díl:
třetí
Nakladatel: Argo
Rok vydání: 2011
Počet stran: 400
Vazba: pevná

Tehdy...
Když Sam potkal Grace, byl vlk a ona dívka. Pak se jim podařilo najít způsob, aby Sam zůstal napořád člověkem, a jejich vzájemná náklonnost přerostla v opravdovou lásku.
Teď...
Byl by to hezký konec příběhu, jenomže jim ho osud nedopřál. Teď se zase Grace každou chvíli mění ve vlčici a utíká do lesů za smečkou. A na smečku z Mercy Falls číhá skutečné nebezpečí - místní obyvatelé chtějí vlky do jednoho postřílet.
Navždy...?
Sam by pro Grace udělal cokoli. Dokáže se ale jeden chlapec a jedna dívka postavit nelítostnému světu? Všechno - láska, přátelství i budoucnost - se má rozhodnout v jednom jediném okamžiku, okamžiku života, či smrti, rozloučení, nebo splynutí...



Autor: Maggie Stiefvater
Originálny názov: Forever
Trilógia: Vlci z Mercy Falls
Diel: tretí
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2012
Počet strán: 312
Väzba: pevná

S príchodom jari sa Grace mení na človeka, po mesiacoch odlúčenia je konečne opäť pri Samovi. Isabel s Colom objavujú čaro vzájomnej príťažlivosti, úplne iné ako pokojný vzťah ich priateľov. Nič však netrvá večne, svorke hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Tom Culpeper sa nikdy nezmieril so stratou syna. Keď sa objaví ďalšia obeť vlkov, neváha a rozhodne sa svorku zničiť za každú cenu. Helikoptéry a ostrostrelci zabrali aj inde, tak prečo nie v Mercy Falls?

Žádné komentáře:

Okomentovat